marți, 25 noiembrie 2014

Meritat, DA. Suficient, NU!

”Au existat cetăţeni români care au aşteptat foarte mult şi care nu au putut vota. Este inacceptabil, mi-am cerut scuze, am plătit preţul politic pentru asta, e un preţ meritat.

Afirmație făcută de primul-ministru, Victor Ponta, de la tribuna Camerei Deputaților.

Acest personaj, sinistru în aroganța lui, recunoaște că a mâncat usturoi, dar după s-a spălat pe dinți așa că gurița-i nu prea pute.

Păi nu-i chiar așa, că dacă te speli doar cu apă de ploaie mirosul nu dispare, ba chiar se accentuează.

Demisiile celor doi miniștri de externe au fost apă de ploaie. În calitate de șef al executivului trebuia, dacă persoanele direct responsabile nu-și făceau treaba, să intervină și să întreprindă toate demersurile pentru a reglementa situația. Dar ... era în campanie așa că n-avea vreme de mărunțișuri.

Nu poți să fii și jucător și arbitru si organizator ... și să spui că n-ai nici o vină când lucrurile merg prost.

Din aceste motive mă adresez direct ”domniei voastre”:

Domnule Victor Ponta, prețul politic plătit este meritat dar nu și suficient. Demisia este singurul gest pe care-l puteți face, pentru a arăta că regretați cu adevărat cele întâmplate.

Și, domnule prim plagiator, îndrăznesc să vă aduc aminte că în 2012 a fost votat USL, adică PSD+PNL+... și NU PSD+..., chiar dacă acum încercați să ne aburiți cu marioneta numită Tăriceanu PLR.

Îmi , și ne, jigniți inteligența domnule Victor Ponta!

Dacă sunteți atât de sigur că sunteți continuatorul USL-ului vă invit să faceți chemarea la urne! Promit că voi merge să votez.

Fără pic de stimă,
Un simplu cetățean român cu drept de vot,
Eddy Anghel

Un comentariu: