marți, 9 iunie 2009

Exercitii de tragere Euro-parlafesare

Dupa o pauza de cateva runde m-am decis sa mai trag odata. Asa ca am parasit gratarul, tuiculita si vinisorul, am beut o zdravana cafea si sub pretextul cumparaturilor ... tup in masina spre poligon.
Cum n-am vrut sa merg singur am luat un prieten pe scaunul din dreapta. Insa la intrarea in poligon a spus ca-i tremura prea tare mana si nu se risca.
Se pare ca tinta a fost prea in miscare, asa ca, ca (cacofonie absolut intentionata) si prietenul meu, peste 73% din tragatori au ratat atingerea ei, iar din ailalti 27% ... 20% au nimerit cercurile de la extreme.
Interesant este ca intr-unul din poligoane din 515 cartuse utilizate au rezultat 743 de lovituri in tinta. Si n-au folosit alice!
Am o trista senzatie ca nu este un caz singular si asa incep sa-mi explic cum a reusit odrasla preamarita sa se umple de succesuri, fiind peste 200.000 de urme de laba pe acea zona de tinta. Ar fi interesant de aflat cate ADN-uri diferite ar rezulta la o analiza mai atenta.
Dupa un asemenea exercitiu tot ce mai am de facut este sa ma duc sa caut brusturi. Multi. Ca am un stomac sensibil la elucrubratiile poetilor pupincuristi, ciobanilor veniti cu viitura si lenutelor preamarite.
Deja ma taie ... va las. Pa.

4 comentarii:

 1. Ma numar printre cei 73% care nu au nimerit la tinta de data asta, dar parca nu-mi pare rau. De fapt nu-mi pare rau deloc. M-am cam saturat sa legitimez toti mitocanii si neamurile proaste care se cred politicieni de cariera si care ne spala pe creier permanent cu sloganuri cretine de tipul "Trebuie sa-ti exprimi votul! Votul tau este important si poate produce schimbari!". Nu, votul meu nu poate sa (mai) produca schimbari pentru ca ei intotdeauna vor fi pregatiti cu armele lor murdare sa obtina voturi de la cei multi, saraci si inculti dandu-le "cadouri" de supravietuire (malai, faina, zahar, ulei etc). Asa incat noi ceilalti nu cred ca vom avea vreo sansa reala sa putem schimba ceva cu votul nostru in acest tip de abordare. Si atunci ce ramane de facut? Pai cred ca boicotul ar fi una dintre solutii, dar nu cu absenteism de 73% ci cu un procent de peste 95%, iar in paralel sa punem presiune pentru schimbare sistemului de vot.

  RăspundețiȘtergere
 2. partea interesanta este ca EBA, cu cele 4.2 procente ale ei, a cam lasat fara 'serviciuri' niste posibili europarlamentari liberali extrem de competenti pentru tara si popor! oricum, mai avem o shansa... si ea se numeste Norica Nicolai! norica, mai draga, s-a ales! ea si nepoata au acum, in sfarsit, inca o data, colegziu!

  RăspundețiȘtergere
 3. Draga IO ... interesant ce spui, dar asa zisi democrati liberali sustin ca de fapt voturile lenutei tot la ei ar trebui contabilizate ... asa ca cine trebuie sa injure este EUROPARLAMENTARUL de pe pozita 11, adica:
  DUMITRIU CONSTANTIN
  07.11.1971
  Jurist
  Europarlamentar
  Declaraţiile de avere şi interese

  RăspundețiȘtergere
 4. pe mine nimic nu ma mai intereseaza, atat timp cat norica e acolo! doar nu era sa cer sa fiu reprezentat de toti cei 33 de europarlamentari! altfel spus, ii las pe ceilalti 32 sa-i reprezinte pe ceilalti romani! io doar despre norica aveam o dorinta sa se aleaga (si, implicit, sa ma reprezinte). imi place mie de felul in care are ea grija atat de generatia tanara (vezi nepoata) cat si de generatia ei (vezi ascunderea dosarelor dna in comisia ei juridica din parlament). altfel spus, liantul, atat de necesar, intre generatiile vechi si cele tinere, este norica! "norica nu te lasa la greu!"

  RăspundețiȘtergere